Вул. Боженка, 86 Є, під'їзд № 6 Київ 03680, Україна

Tel: +380 44 496 25 18 (секретарь)
Тel: +380 44 496 25 15 (сервис)

www.ariston.ua/

Еволюція бренду Ariston

Еволюція бренду Ariston

Ariston - італійський бренд, продукцію якого щороку вибирають 5 млн сімей у всьому світі, створюючи комфорт у будинках за допомогою одного з наших продуктів : бойлерів, водонагрівачів або систем сонячної енергії.
Цей успіх став можливий завдяки довірі до бренду, продукти якого завжди відповідали найвищим вимогам відносно зручності і безпеки.
В основі такої популярності Ariston лежить філософія розумного дизайну і застосування передових технологій, що гарантують високу ефективність і комфорт при мінімальному шкідливому впливі на довкілля.

Оновленим корпоративним стилем Ariston підкреслює вірність комфорту клієнтів і відповідальність компанії за довкілля.

Постійно удосконалюючись, Ariston впроваджує нові рішення, що відповідають потребам клієнтів. Це постійне прагнення до інновацій веде до поліпшення якості продуктів і послуг. Саме система корпоративних цінностей Ariston і еко- відповідальне позиціонування компанії стали стимулом такої еволюції, спрямованої на зміцнення позитивного іміджу компанії серед клієнтів і партнерів. Кольори корпоративного стилю Ariston оновилися - на додаток до добре відомому червоному в новому дизайні використано більше зеленого і сірого кольорів, символізуючих екологічну відповідальність і інноваційний підхід.

Італійське походження компанії Ariston тепер підкреслює і трибарвний символ ("триколор"), співзвучний з кольорами прапора цієї країни.

Впродовж багатьох років Ariston є піонером своєї галузі, постійно завойовуючи довіру клієнтів і створюючи імідж надійного бренду, який асоціюється з високою якістю послуг : правильність вибору незмінно підтверджується оптимальним співвідношенням ціна/ якість, і дозволяє споживачам економити енергію і гроші при високому рівні технологій, якості і комфорту.


 

Новые поступления

 

Товары ТОП компаний

топ
Газовый котел WORLD 5000-30U 7535 грн.
топ
Контроллер для гелиосистем SRS 5 3795 грн.
топ
Настенный газовый котел Vitopend 100 WH1D (двухконтурный 23 кВт) 8195 грн.
топ
Насосный блок для гелиосистем Solar 1 1870 грн.